المواضيع

13 verschillende manieren om een ​​plastic diepvrieszak te gebruiken

 13 verschillende manieren om een ​​plastic diepvrieszak te gebruiken

13 verschillende manieren om een ​​plastic diepvrieszak te gebruiken

Het gebruik van bevroren plastic voor verschillende taken is een simpele innovatie die goed werkt. Dit bedrijf heeft ook veel handige toepassingen in huis die niet veel mensen kunnen raden. Hier kun je interessante dingen leren, zoals het gebruik ervan bij schilderen, bloemwerk en verpakkingen.

Veel nieuwe en aantrekkelijke manieren om gemakkelijk diepvriesplastic te gebruiken om interessante dingen te doen, zoals bananen vers houden en worstjes en hardgekookte eieren maken. Deze stijlen zijn voor diegenen die op zoek zijn naar meer innovatie en gemak in hun leven.


1- Houd bananen vers met diepvriesplastic

Om ervoor te zorgen dat de bananen hun kleur en vochtgehalte behouden, kun je de stelen het beste afdekken met plastic folie. Met deze manier om voedsel vers te houden, blijven je bananen net zo vers en lekker als op de dag dat je ze kocht.


2- Meer schoonheid door plastic te gebruiken

Elk reinigend gezichtsmasker is het meest effectief als je, nadat je het masker op je gezicht hebt aangebracht, een vochtinbrengende crème op je huid aanbrengt en deze bedekt met diepvriesplastic.


3- Maak de glazen afdekking

Bedek een kopje met vloeistof met diepvriesplastic, bekleed het met een rietje, steek er een rietje in en drink gemakkelijk je thee of water. Dit is een geweldige manier om de drankjes binnen te krijgen die je nodig hebt tijdens je training. Op deze manier kan de vloeistof niet in de beker worden gegoten en als de drank heet is, blijft deze lang warm.


4- Creatief entertainment voor uw kinderen

Het gebruik van bevroren plastic is een geweldige manier voor kinderen om nieuwe en interessante tekeningen te maken zonder dat ze de kleuren met hun handen hoeven aan te raken. Breng de verf gewoon aan op een stuk papier of karton en bedek het vervolgens met diepvriesplastic. Nu doet de creatieve hand van je kind de rest.


5- Maak een val voor fruitvliegjes

Om huisvliegen kwijt te raken, snijd je een paar stukjes fruit in stukjes, doe ze in een kom en dek af met een stuk diepvriesplastic. Maak vervolgens met een mes een kleine snee in het oppervlak. Zo maak je een vliegenval.


6- Verse bloemen bewaren

Als je de steel van de bloem eerst in vochtig papier of doek legt en daarna afdekt met diepvriesplastic, dan gaat het boeket langer mee dan wanneer het in water zou staan. Lees in dat verband 10 eenvoudige manieren om de levensduur en duurzaamheid van Star's Natural Flowers te verlengen.


7- Gemakkelijker verplaatsen van huishoudelijke artikelen

Met diepvriesplastic of ander geschikt plastic verpakkingsmateriaal bundelt u huishoudelijke artikelen met hun inhoud en hoeft u niet meer alle schappen van uw bakken en kasten leeg te maken.

Zo zijn je werkzaamheden sneller geklaard en als je het nieuwe huis betrekt, is alles weer zoals het was.


8- De beste manier om eieren te koken

Het gebruik van diepvriesplastic is een zeer gemakkelijke manier om hardgekookte eieren te maken. Spreid het plastic uit op een dienblad of bord, bestrijk het met gewone olie of olijfolie, verzamel het plastic, breek het ei en plaats het erin. Leg het plastic vervolgens drie minuten in kokend water.


 9- Een truc om thuis te schilderen

Als je bezig bent met het schilderen van je huis en een pauze nodig hebt, kun je je verfroller bedekken met diepvriesplastic om te voorkomen dat hij uitdroogt, en je kunt hetzelfde doen met je penseel.


10- Onderhouden van de netheid van de koelkast

Bedek koelkastplanken met diepvriesplastic om ze gemakkelijker schoon te houden. Zelfs als er een ei breekt in de koelkast en overal morst, hoef je alleen maar het plastic te verwijderen en te vervangen door een ander.


11- Bedekken van de hals van de flessen

De meeste mensen maken zich zorgen over het morsen van shampoo en andere cosmetica in hun bagage of tas tijdens het reizen. Hier is een eenvoudige manier om dit probleem te voorkomen: verwijder de dop van de fles, bedek de hals van de fles met diepvriesplastic en sluit de dop van de fles.


12- Een thuiskas maken

Het enige wat je hoeft te doen is de pot af te dekken met plasticfolie om elk soort zaad te laten groeien en uitharden. Zo voorkom je dat de grond en planten uitdrogen en groeien ze sneller.


13- Zelfgemaakte hotdogs maken

Met behulp van voedselverpakkingsplastic maak je van elk soort gehakt een heerlijke zelfgemaakte worst.

Dit is echter helemaal niet gezond en wordt niet aanbevolen.

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق  وضع القراءة :
  حجم الخط
  +
  16
  -
  تباعد السطور
  +
  2
  -