المواضيع

De beste manier om augurken te bewaren en te voorkomen dat ze beschimmelen

De beste manier om augurken te bewaren en te voorkomen dat ze beschimmelen

De beste manier om augurken te bewaren en te voorkomen dat ze beschimmelen

Ingemaakte komkommers zijn een smakelijke en heerlijke smaakmaker, en ingelegde komkommers kunnen lang thuis worden bewaard, rekening houdend met de benodigde hoeveelheid zout, de hoeveelheid azijn, enzovoort.

Augurken behoren tot de beste smaakmakers en smaakmakers in allerlei soorten salades, etenswaren en koude en warme sandwiches. Deze heerlijke marinade heeft veel bewonderaars en men kan zeggen dat er bijna geen mensen zijn die de smaak niet lekker vinden. Maar aangezien kinderen erg geïnteresseerd zijn in augurken, is het beter om ze thuis te bereiden en te gebruiken.

Het gieten van zelfgemaakte augurken is meestal een van de problemen waarmee de meeste mensen worden geconfronteerd bij het bereiden van augurken. Door op belangrijke punten te letten, zoals het beheersen van zout en azijn, kunt u uw ingelegde komkommers lang bewaren zonder te rotten. Blijf de rest van dit artikel bij ons op de beste manier om ingemaakte komkommers thuis te bewaren.


De beste manier om ingemaakte komkommers thuis te bewaren

Ingemaakte komkommers moeten in geschikte omstandigheden worden bewaard, zodat ze niet rotten. De beste manier om ingemaakte komkommers te bewaren, is door ze op een koele plaats te bewaren voor de duur van hun gebruik; Probeer ze zoveel mogelijk in de koelkast te bewaren om te voorkomen dat er verontreinigingen in de ingelegde komkommers terechtkomen en om de ingelegde komkommers gezond en knapperig te houden. Maar als de augurk buiten de koelkast wordt bewaard, moet u deze zo snel mogelijk gebruiken. 


Tips om ingemaakte komkommers te bewaren en te voorkomen dat ze gaan rotten

Houd rekening met de volgende punten om te voorkomen dat zelfgemaakte augurken gaan rotten:

1. Gebruik kokend water om ingelegde komkommers te bewaren

Zorg ervoor dat u kokend water gebruikt om de komkommer-augurk te bereiden. Probeer ook de komkommers en aromatische groenten volledig te drogen na het wassen; De aanwezigheid van ongekookt water (zoals kraanwater) in zout en augurken veroorzaakt schimmel. 

2. Voorkom dat er lucht in de container komt

Het is beter om de container met gepekelde komkommer goed te sluiten om te voorkomen dat er lucht in de container komt; Want als er lucht in de glazen pot of augurkpot komt, gaat deze snel rotten. 


 3. De hoeveelheid ingemaakte komkommerazijn

De azijn die wordt gebruikt om de augurken te bereiden, moet glad en helder zijn. Volgens de verschillende methoden om komkommer-augurk te bereiden, varieert de hoeveelheid azijn die erin wordt gebruikt, en je kunt zelfs komkommer-augurk maken zonder azijn; Maar over het algemeen is de hoeveelheid azijn voor ingemaakte komkommers zodanig dat je 1 kopje azijn nodig hebt voor elke 14 kopjes water. De aanwezigheid van azijn in ingemaakte komkommers zorgt ervoor dat ze langer meegaan.


 4. De hoeveelheid ingelegd komkommerzout

Bij het bereiden van ingemaakte komkommers moet 2 eetlepels zout per liter kokend water worden gebruikt; Probeer natuurlijk altijd de hoeveelheid zout te proeven tijdens het maken van komkommer-augurk, en als je meer zout nodig hebt, voeg het dan toe aan de kom met ingemaakte komkommer. Het gebruik van de juiste hoeveelheid zout bij het bereiden van ingemaakte komkommers, naast de goede smaak, verhoogt de houdbaarheid van ingelegde komkommers.

 

5. De verhouding tussen water en zout in gepekelde komkommer

De beste manier om de zout-waterverhouding in gepekelde komkommers correct te bepalen, is door de volgende methode te gebruiken.

Maak een pekel van gepekelde komkommers in een aparte kom.

Was vervolgens het ei goed en leg het in een kom met zout water.

Als het ei de bodem van de pan bereikt, is de hoeveelheid zout in de augurk laag; Als het ei op het oppervlak van het water in de kom werd geplaatst, was de hoeveelheid zout hoog, en als het ei in het midden van de oplossing dreef, is het zout perfect en kun je zeker zijn van de smaak van gepekelde komkommers. Het zal geweldig zijn.

👩‍🍳 Tip: Om de ingemaakte komkommers knapperig te maken, voeg je wat rauwe erwten toe aan de ingemaakte komkommerschotel. 


6- De komkommerbloem afwijzen 

Opgemerkt moet worden dat de komkommerbloem ernstig is geïnfecteerd met allerlei soorten schimmels. Als het niet goed loskomt van de komkommer, kan dit een andere factor zijn waardoor de komkommer papperig en plakkerig wordt.


7- Gebruik geen lepel of een vette hand om komkommeraugurken te bewaren

Nadat u de ingelegde komkommers hebt gedaan, moet u ook oppassen dat u geen vette lepel of vette hand in de pot steekt, zodat deze zich niet vormt, en bewaar deze altijd in de koelkast tot het einde van het gebruik.


Wat is de reden om de kleur van gebeitst komkommerwater te veranderen?

De reden voor de melkachtige kleur van de meeste losse ingemaakte komkommers is de opslag van ingelegde komkommers in ongunstige omgevingsomstandigheden, waardoor de snelheid van bederf toeneemt.

 

Tips voor het bereiden van ingemaakte komkommers

De tijd die nodig is om de augurken te bereiden, is afhankelijk van de luchttemperatuur rond de container; Daarom, hoe hoger de temperatuur, hoe beter de ingemaakte komkommers zullen zijn.

De temperatuur van het water en de azijn die over de gepekelde komkommers wordt gegoten, is ook van belang; Hiervoor moet warm water worden gebruikt, zodat u de warmte van het water met uw vingertoppen kunt voelen.

Voor een betere smaak en om te voorkomen dat de augurken bederven, kun je ook wat citroenschillen toevoegen aan de augurkkom. 

Leg op de bodem van de bak met gepekelde komkommers een haarblad om de geur van knoflook te verwijderen en het een aangename smaak te geven.

Je kunt met een mes een kleine snee in het midden van de komkommer maken, zodat de binnenkant van de komkommer niet explodeert.

Om ingemaakte komkommers te bereiden, kun je het beste kleine en knapperige komkommers gebruiken.

Probeer voor het bereiden van augurken glazen bakjes te gebruiken om schimmel te voorkomen en veiliger te zijn.

 

De conclusie

Zoals in dit artikel wordt getoond, is het mogelijk om ingemaakte komkommers gemakkelijk thuis te bewaren door punten zoals de verhouding zout / water en de hoeveelheid azijn te volgen. We raden aan dat u, door thuis gepekelde komkommers te bereiden, kunt profiteren van de eigenschappen van gepekelde komkommers voor de gezondheid van uw lichaam; Omdat de ingeblikte augurken op de markt veel nitraten en conserveermiddelen bevatten, die niet alleen gezondheidsvoordelen hebben, maar ook schadelijk zijn voor het lichaam.

Als u vindt dat ingelegde komkommers te zout zijn tijdens het maken van zelfgemaakte augurken, zal het artikel "De beste manier om de zoutheid van ingemaakte komkommers te verminderen" u hierbij helpen.

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق  وضع القراءة :
  حجم الخط
  +
  16
  -
  تباعد السطور
  +
  2
  -