المواضيع

De beste trucs om granaatappelvlekken uit kleding, handen, tapijten en banken te verwijderen

 De beste trucs om granaatappelvlekken uit kleding, handen, tapijten en banken te verwijderen

Verwijder granaatappelvlekken uit kleding, handen, tapijten en banken

Er zijn verschillende manieren om granaatappelvlekken te verwijderen van stoffen zoals banken en kleding, of van tapijten en vloerkleden, zoals het gebruik van wasmiddelen, azijn, zout, enzovoort.

Heeft granaatappelsap dat op uw bank, kleding of tapijt is gemorst u angstig gemaakt? Natuurlijk kunnen vlekken op witte en lichte kleding, maar ook op lichte delen van een vloerkleed of tapijt, meer zorgen baren. Maar u moet weten dat er heel eenvoudige en praktische manieren zijn om granaatappelvlekken van deze apparaten te verwijderen, die in dit artikel worden besproken.


1. Hoe granaatappelvlekken van tapijten en banken te verwijderen

Houd er rekening mee dat de snelheid van het proces erg belangrijk is voor het gemakkelijk verwijderen van granaatappelvlekken. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

Verwijder eerst de granaatappelvlek zoveel mogelijk van het oppervlak van het tapijt of de bank met een katoenen tissue.

Maak vervolgens een mengsel van 1 kopje koud water en 1 theelepel afwasmiddel in een kom.

Dompel vervolgens een katoenen doek in het mengsel en veeg het over het oppervlak van het vloerkleed of de bank en herhaal dit meerdere keren.

Dep vervolgens de vlek met een vochtige doek gedrenkt in witte azijn.

Blijf de witte azijn en het afwasmiddel regelmatig gebruiken totdat de vlek helemaal verdwenen is, en reinig vervolgens de resterende reiniger en azijn van het oppervlak van het tapijt of de bank met een vochtige katoenen doek.

Een ander huismiddeltje voor het verwijderen van granaatappelvlekken is dat je een oplossing kunt maken door water en witte azijn te combineren en dit op de vlekken aan te brengen. Indien nodig kunt u ook wat tapijtshampoo aan deze oplossing toevoegen voor een beter resultaat.


2. Een eenvoudige manier om granaatappelsapvlekken uit kleding te verwijderen

Volg deze stappen als u vlekken van granaatappelsap op uw kleding tegenkomt:

Gebruik eerst snel koud water om de vlek los te maken.

Giet vervolgens wat afwasmiddel of wasmiddel op de granaatappelvlek en wrijf het wasmiddel met je hand goed in de vlek.

Week het kledingstuk 30-40 minuten in het water en het wasmiddel.

Nadat je de granaatappelvlek hebt verwijderd, was je het kledingstuk in koud water.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, leg je de kleding opzij om te drogen.


belangrijke notitie

Als de granaatappelsapvlek niet wordt verwijderd door de bovenstaande stappen uit te voeren, kunt u vloeibare waterstofperoxide gebruiken. Natuurlijk kan langdurig gebruik van deze vloeistof witte vlekken achterlaten op sommige gekleurde kleding. Plaats de kleding daarom maximaal 3 minuten in de waterstofperoxide-oplossing; Was de kleding daarna goed met water.


3. De beste truc om granaatappelvlekken uit kleding, tapijten en banken te verwijderen

Een beproefde truc om hardnekkige vlekken te verwijderen, is het gebruik van zout. De manier om granaatappelvlekken met zout van verschillende oppervlakken te verwijderen is als volgt:

Giet eerst wat zout op de granaatappelvlek.

Wrijf het zout vervolgens enkele seconden met een wattenbolletje op de vlek.

Was uiteindelijk het bevlekte deel met lauw water.


4. Hoe granaatappelvlekken van handen te verwijderen

Een van de beste manieren om zwarte granaatappelvlekken van je handen te verwijderen na het eten van een granaatappel, is door je handen in een kom met vers geperst citroensap te weken en je handen 10 tot 15 minuten te laten weken, en dan een paar minuten aan te brengen. Hiermee kun je de zwartheid van je handen volledig verwijderen en hoef je je geen zorgen te maken over het eten van deze heerlijke vrucht.

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق  وضع القراءة :
  حجم الخط
  +
  16
  -
  تباعد السطور
  +
  2
  -