المواضيع

Voorwaarden voor het bewaren van zelfgemaakte tomatensaus in de vriezer met de bereidingswijze

 Voorwaarden voor het bewaren van zelfgemaakte tomatensaus in de vriezer met de bereidingswijze

Voorwaarden voor het bewaren van zelfgemaakte tomatensaus in de vriezer met de bereidingswijze

Als u uw zelfgemaakte salsa in de vriezer bewaart, voorkomt u dat deze beschimmelt. Zelfgemaakte saus maken is heel eenvoudig. Neem gewoon de tomatenschil en kook het.

Het gebrek aan tijd in de wereld van vandaag heeft ertoe geleid dat mensen zich steeds meer wenden tot verpakt voedsel en verpakt voedsel. Tomatenpuree is zo'n item dat in het verleden meestal thuis werd bereid, maar tegenwoordig worden bijna alle ingeblikte producten uit de winkel bereid. In dit artikel leren we je hoe je zelfgemaakte pasta kunt bereiden en bewaren in de vriezer.


Bewaar tomatensaus op de juiste manier

Als je eenmaal genoeg zelfgemaakte tomatensaus hebt gemaakt, moet je nadenken over hoe je deze kunt bewaren.

Allereerst is de beste container voor het bewaren van zelfgemaakte ketchup een glazen pot met een goed sluitend deksel. Het glas heeft geen interactie met de inhoud en dit helpt je pasta puur en vers te houden.

Het maakt niet uit of u uw zelfgemaakte saus in de vriezer of in de koelkast bewaart, u kunt een van de benodigde potten op de bovenste planken van de koelkast zetten en de rest in de vriezer laten en deze geleidelijk verwijderen. Het punt hier is dat als je van plan bent om je zelfgemaakte salsa in de vriezer te bewaren, de bakjes niet helemaal vult zodat ze niet ontploffen in de vriezer.

Om ervoor te zorgen dat de pasta's langer gezond en vers blijven, mag u geen natte of vette lepel in de container doen, omdat hierdoor uw zelfgemaakte pasta ontstaat.

 

Hoe zelfgemaakte tomatensaus te maken

Het belangrijkste waar u op moet letten, is dat ingeblikte goederen over het algemeen veel conserveermiddelen bevatten die op de lange termijn de gezondheid van het lichaam schaden. Als je je eigen zelfgemaakte salsa zou kunnen maken, zou je wegkomen met al die ingrediënten. maar hoe? Wij vertellen je...

In feite is het maken van zelfgemaakte saus heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is zoveel tomaten als je wilt in het kokende water te doen en een paar minuten te laten koken. Dit is zodat je gemakkelijk de schil en het vruchtvlees van de tomaten kunt scheiden. De truc bij het oppotten in deze stap is om een ​​kleine snee onder de tomaten te maken voordat je ze in het water giet, zodat de schil gemakkelijker kan worden verwijderd.

 

Bewaar zelfgemaakte tomatensaus in de vriezer

Nadat de tomaten een beetje zacht zijn geworden (na ongeveer 2-3 minuten), haal je ze uit het water en ram je ze door ze in koud water te leggen. U zult zien hoe gemakkelijk het is om tomaten te schillen. Hier kunt u wat ijsblokjes aan het mengsel toevoegen, zodat de tomaten niet alleen gemakkelijker te pellen zijn, maar ook sappiger en beter bewaard blijven.

Snijd de tomaten na het schillen in stukjes en doe ze in een glazen pot, zoveel mogelijk uitknijpen en vullen. Vul de pot vervolgens zoveel mogelijk met water en voeg wat zout en suiker toe om de tomatenpuree lekker te laten smaken en langer houdbaar te maken.

In de laatste fase, nadat de potten hermetisch zijn afgesloten, plaatst u de potten 45 minuten in kokend water. Het is noodzakelijk om hittebestendig glas te kiezen dat geen water doorlaat. Verwijder vervolgens de verpakkingen en laat ze 24 uur op kamertemperatuur en niet in direct licht staan.

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق  وضع القراءة :
  حجم الخط
  +
  16
  -
  تباعد السطور
  +
  2
  -