المواضيع

Wat is de juiste manier om bananen in de koelkast te bewaren?

Wat is de juiste manier om bananen in de koelkast te bewaren?

Wat is de juiste manier om bananen in de koelkast te bewaren?

Om bananen in de koelkast te bewaren, plaatst u de bananen in een bakje met deksel waaronder u een schone, droge handdoek hebt gelegd en plaatst u het bakje op de onderste plank van de koelkast.

Schoonmaakster - Je moet dit probleem zijn tegengekomen dat bananen na het kopen van bananen in korte tijd zwart worden en er slecht uitzien.

Bananen zijn zelfs een van de vruchten die na het plukken blijven rijpen. Daarom worden bananen van de boom geplukt als ze nog groen en rijp zijn. De reden waarom bananenschillen bruin en zwart worden, is omdat de gele zaadjes op de bananenschil afbreken, wat resulteert in de bruine kleur.

In dit artikel hebben we een aantal handige en praktische manieren voor je verzameld om bananen in de koelkast te bewaren. Zo bewaar je bananen goed in de koelkast en voorkom je zelfs dat ze tot 10 dagen zwart worden. Er zijn ook verschillende manieren om bananen te bewaren om te voorkomen dat ze zwart worden.


Hoe bananen in de koelkast te bewaren

Methode 1: Bewaar bananen in een gesloten bakje

Snijd het uiteinde van de banaan af met een scherpe schaar of een mes en haal de bananen één voor één uit elkaar.

Was de bananen voorzichtig onder koud water en dep ze droog met een schone doek.

Spreid een schone, droge katoenen doek uit in een kom met een plastic deksel en plaats de banaan in de container. (De katoenen servetten absorberen de damp in de lucht, die wordt gevormd in de vorm van kleine druppeltjes op het fruit door de koelkastdeur en het deksel van de container te openen en te sluiten, en voorkomt dat de banaan van kleur verandert en zwart wordt).


De tweede methode: bananenkrant inpakken

Een andere manier om bananen lang in de koelkast te bewaren en verkleuring van de bananenschil te voorkomen, is door de bananen in de onderste lagen van de koelkast en in het fruitvak te leggen. Je kunt bananen ook in papier of krantenpapier wikkelen, ze dan in een plastic zak doen en in de koelkast bewaren.


De derde methode: bananen ophangen

Een andere praktische manier om bananen in de koelkast te bewaren, is door ze aan haken op de onderste verdiepingen van de koelkast te hangen. Hierdoor wordt voorkomen dat de bananen zacht en geplet worden en worden de bananen blootgesteld aan koude lucht. Aan de andere kant kun je het handvat en de steel van bananen in plastic wikkelen, waardoor er minder zuurstof bij de steel komt en bananen tot 7 dagen kunnen worden bewaard.


Bananeneigenschappen bij de behandeling van ziekten

De eigenschappen van bananen voor de gezondheid zijn zeer overvloedig en breed, en het wordt aanbevolen om deze kenmerkende vrucht te consumeren voor alle leeftijdsgroepen, vooral kinderen, vanwege de hoge voedingswaarde en energieproductie. In dit artikel hebben we de unieke eigenschappen van bananen bij de behandeling van ziekten en het effect van bananen bij de behandeling van ziekten bestudeerd. 

Het is interessant om te weten dat zelfs wanneer je banaan van kleur verandert en zwart wordt, hij zijn eigenschappen behoudt en goed is voor de gezondheid.  

تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق  وضع القراءة :
  حجم الخط
  +
  16
  -
  تباعد السطور
  +
  2
  -